Virksomhedsaftale

PROFESSIONEL SERVICE TIL DIN VIRKSOMHED

Har du brug for professionel service til din virksomhed? Mutens kan tilbyde en erhvervsaftale med alt fra pasning af grønne arealer, til opsætning af hylder opslagstavler, polering af vinduer eller lignende i Hjørring, Nordjylland og omegn. Man kan sige at vi kan bruges som en slags vicevært og altmuligmand til alverdens opgaver som din virksomhed står og mangler.

BESTIL ET VIRKSOMHEDSTILBUD

Ring til Mutens på telefonnummer 22 86 07 78 allerede i dag og få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud på lige præcis det du og din virksomhed har brug for hjælp til.

Ved at lave et samarbejde med Mutens bliver viceværtsomkostningerne derfor til en variabel omkostning i jeres regnskab, i stedet for en fast omkostning ved en fuldtidsmedarbejder. I betaler kun når I har behovet.

VICEVÆRTSERVICE

Mutens sætter en stor ære i at alle vores opgaver, bliver udført på en sikker og forsvarlig måde.

Alt i alt kan vi bruges til stort set alle opgaver. I stedet for at jeres virksomhed skal ud og finde flere forskellige firmaer til de forskellige praktiske opgaver, kan vi klare det hele for jer i en samlet pakke.

Mutens kan tilbyde konkurrencedygtige priser på alle ydelser med en yderst tilfredsstillende service.

Erhvervsvirksomheder, ejerforeninger og boligforeninger kan fordelagtigt lave et samarbejde med Mutens. Vi kan hjælpe med diverse opgaver, såsom småreparationer, pasning af grønne arealer. Vi fungerer som altmuligmand, så i ikke behøver at bekymre jer om det.