Om Mutens

HVEM ER MUTENS?

Morten Petersen startede i november 2015 firmaet Mutens. Morten er oprindeligt uddannet klejnsmed, men havde længe haft en drøm om at blive have- og handymand i Hjørring. Han startede op samtidig med, at han arbejdede på en boreplatform ude i Nordsøen. Dette har kunne lade sig gøre på grund af friperioder. Morten Petersen drømmer om, at han med tiden, kan blive havemand, vinduespudser og handymand på fuld tid, og koncentrere sig 100% om sit firma i Hjørring, Nordjylland.

FIRMAPROFIL

Mutens gør alt inden for græsslåning, hækkeklipning, klipning af buske, ja alt inden for havearbejde. Det har gjort, at der er foretaget diverse investeringer i både bil, trailer, udstyr og maskiner. Dette gør ham god rustet til at servicere sine kunder, og nå sin drøm om at leve 100% af virksomheden.

Firmaets profil indeholder flere ydelser, såsom små håndværksmæssige- og viceværtopgaver. Hvis nogen skal have hængt en hylde, lampe eller andet op, samlet reoler eller diverse møbler, så er det også noget firmaet kan hjælpe med. Alt i alt så dækker Mutens de fleste områder inden for håndværkerfagene.